Laden Evenementen

Soundhealing

Tijdens deze beleving brengen pure klanken je in de wereld van het voelen. Een innerlijke reis die nog lang nazindert.
Een soundhealing is een reis door de magische wereld van vibratie. Waar klank voelbaar wordt komen we samen in resonantie. Ik vergelijk het wel eens met een menselijke carwash of groot onderhoud. De energie die we in ons dragen in stroming brengen en diepe vrede uitnodigen.
Soundhealing is een methode om de jezelf meer in resonantie te brengen. Het leven zorgt dat we vaak bedrukt of versluierd zijn. Door naar binnen te keren of in rust te gaan gaat je zelfregulerend vermogen aangewakkerd worden. Soundhealing helpt om zeer snel in een diepe meditatieve staat te komen waarin deze zelfheling kan plaats vinden.
Je gaat mee trillen met de harmonische klanken waardoor diep gelegen spanningen kunnen vrij trillen. Hierdoor komt er meer ruimte voor: de opening van het hart, het activeren van doorstroming in en rond het lichaam/chakra’s, de verbinding met de aarde, de kosmos en je eigen kern.

Een Soundhealing journey is geen willekeurig samenraapsel van klanken maar herkent zich in een opbouwende spanningsboog. Hierbij wordt eerst gericht op het aankomen op de plek, in jezelf, in je lijf. Spanningen van de afgelopen tijd laten zakken. Als er ruimte is gecreëerd gaan we dieper richting het gebied van het hart. Van hieruit ontstaat een krachtige verbinding met aarde en kosmos. Om dan met aardende klanken helemaal terug te komen. We genieten na van de zinderende energie met een lekkere tas thee.

Wil je graag deel uitmaken van deze unieke soundhealing?
Je kan je inschrijven door te mailen naar [email protected]
Wat wordt er voorzien? Een klankreis van bijna 2u, een comfortabel matje, een meditatie kussen en thee.
Je kan zelf nog wat meenemen om het aangenaam te maken zoals een kussen, dekentje…
We starten tegen 19u30, aankomen kan vanaf 19u15.

Bijdrage voor de avond is 35 euro. Ter plaatse te betalen.
Plaatsen zijn beperkt. Let op, bij inschrijving via mail rekenen we op jouw aanwezigheid, respecteer deze plaats en laat 24u op voorhand weten moest er een probleem zijn.

08 juni
zaterdag @ 19:30 - 22:00

Details

  • Start:
    juni 8 @ 19:30
  • End:
    juni 8 @ 22:00
  • Cost:
    €35

Organizer

Geert Kumpen

Venue

Sound & Silence Geetbets

Hulsbeekstraat 120
Geetbets, Vlaams brabant 3450 België

+ Google Maps

No Comments

Geef een reactie