Privésessie

Tijd maken voor jezelf is een geschenk en soms ook echt noodzakelijk.
Er zijn verschillende redenen om een privé sessie te boeken.
Waar heb jij nu behoefte aan?

Soundhealing sessie
Stembevrijding sessie

Soundhealing sessies zijn therapetische sessies die ondersteuning bieden in moeilijke situaties.

In een persoonlijke  Soundhealing sessie(s), stemmen we af wat je op dat moment nodig hebt. Hierbij maken we gebruik van Soundhealing en/of stembevrijding.
Het verloop en aanpak van deze sessies kan heel veel richtingen uit, maar de rode draad is het volgende:
Dichter bij je voelen komen, ontladen van spanningen, toelaten van emoties, kracht vinden en grenzen aangeven, steun en begrip vinden voor situaties in je leven. Harmoniseren van je lichaam. Er helemaal mogen en kunnen zijn.
Tijdens deze interactieve sessie is er afstemming met wat er zich binnenin afspeelt.

Voor deze sessie voorzien we 90 min incl gesprek, bijdrage van 120 euro
2 tot 3 sessies, om de 4-6 weken, zijn ideaal voor een goede inwerking van deze behandelingen.

Doorvoelen en ervaren van jezelf overstijgt de wereld van het denken en brengt je in verbinding met je innerlijke kracht

Soundjourney

Wil jij fijn tot rust komen en helemaal opladen in een bad van klank/harmonic vibration?
Tijdens een Soundhealing omring je jezelf in een veld van harmonische klanken en geniet je van een innerlijke reis. Even helemaal ‘me’ time, buiten tijd en ruimte.

Je ligt op een matje, veilig met heel jouw aandacht naar binnen gericht. Een Soundjourney wordt begeleid met veel verschillende instrumenten die gericht zijn op voelen en harmoniseren. De trilling van deze instrumenten wordt aangereikt dicht rondom en op het lichaam. Elk soundhealinginstrument heeft zijn eigen kwaliteit, werking en intentie. Je wordt helemaal meegenomen in een hartopenende klankreis.

Klank en intentie hebben de mogelijkheid om te openen voor de totaliteit van onze ziel. Stuk voor stuk integreren we deze in het doorvoelen, beleven en harmoniseren van jezelf. Tijdens deze reis gaan we ontladen en opladen via de diep voelbare en zuiverende kracht van klank.

Voor deze sessie voorzien we 90 min incl kort gesprek,
bijdrage van 120 euro.

Wil je dit met 2 of meer ervaren is het een sessie van 120 min,
bijdrage van 100 euro pp.

Soundhealing gives a mindful awakening of your pure vibration

Adem Stem behandeling/coaching

Adem en Stem behandelingen zijn gericht op een gezonde lichaamsspanning door aanwezig te zijn in je lichaam en te voelen wat je lichaam/adem nodig heeft.
We richten ons op:
Verbinden met je stem via steun van binnenuit.
Draagkracht vinden in je adem en stem zonder druk te moeten zetten.
Terug vertrouwen krijgen in je eigen adem, stem, lichaam.

Je adem en stem kwaliteit is verbonden met je lichaamsspanning en het voelen van je lichaam. Via een Adem en Stem sessie gaan we op een ongedwongen manier de adem en het voelen aanspreken. Vaak wordt dit ervaren als meer aanwezigheid, ruimte, rust en stevigheid vinden in het lichaam.

Het benutten van je stem en belichamen van je adem komt voort uit opvoeding en ervaringen doorheen het leven. Via adem en stem sessies gaan we bewegen naar een meer natuurlijke belichaming. Door te ervaren wat beter bij jou past, ga je van binnenuit verandering realiseren.

Een Adem en Stem sessie kan je ook inzetten voor het versterken van je zangstem. Het aanspreken van de elasticiteit van je lichaam hersteld de verbinding tussen klank en lichaam. De stem wordt getraind om vol naar buiten te komen zonder overspannen druk. De kracht die je stem nodig heeft komt vanuit heel je lichaam, waarbij de keel en stem zich mag openen. Dit geeft een volle, aanwezige en voelbare klank.

Voor deze sessie voorzien we 60 min incl kort gesprek.
Bijdrage van 85 euro
3 tot 5 sessies, om de 2-4 weken, zijn ideaal voor een goede inwerking van deze behandelingen.

Indien je met veel onverwerkte emoties zit is het aangeraden om eerst een soundhealing/stembevrijdingssessie te boeken.

Adem- en stem therapie brengt balans in het lichaam en versterkt je zelfvertrouwen en vitaliteit.

Privé les

Je kan bij Sound & Silence terecht voor een divers aanbod aan privélessen.
– Handpanles
– Boventoonzang
– Didgeridoo
– Native flute
– Intuïtief musiceren / zingen
– Shamanic singing
– Klankschalen
– Djembé
– …

Kijk ook zeker bij het aanbod van de jaartrainingen: Intuïtief musiceren, natuurlijke adem en stem, soundhealing.

Voor deze sessie voorzien we tussen 30 en 120 minuten afhankelijk van de vraag.
Bijdrage van 80 euro/u
Aantal sessies vrij te bepalen, om de 2-8 weken, afhankelijk van eigen investering in zelfstudie.

Pure music is the best investment in yourself. Let your heart sing!

Maak hier een afspraak

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Verschil in aanpak

  Soundhealing sessie.

  Tijdens deze sessie maken we gebruik van heel voelbare instrumenten met een grote therapeutische waarde:

  • Klankschalen: Klankschalen zijn rijk aan mooie boventonen en harmoniën. Ze halen je zeer snel uit je hoofd tot in een meditatieve staat. Brengt je gemakkelijk in voeling met je lichaam en emoties. Je komt hierdoor in een zone die diep vredevol en harmoniserend aanvoelt.
  • Stemvorken: De trilling van een stemvork gaat tot diep in het lichaam en heeft een zeer gunstig effect op gewrichten en botten. De vibraties maken het lichaam soepeler en bevorderen de doorstroming in het lichaam zowel fysiek als energetisch.
  • Boventonen: Harmonics of boventonen vormen de natuurlijke toonladder. Zij resoneren met de geometrie van de natuur en de opbouw van de gehele creatie.
  • Aanraking: op een zachte manier wordt de aandacht naar het lichaam gebracht door een hand te leggen waar nodig. Of door het benutten van adembehandelingen. Indien niet gewenst, geef dit aan bij aanvang van de sessie.
  • Sjamanisme: oerinstrumenten, drum, icaro’s of spiritliederen kennen hun oorsprong in hun verbinding met de natuur. Het opent het doorvoelen en ondersteund heling.

  Soundjourney

  Tijdens een Soundjourney hoor je zeer diverse instrumenten zoals fluit, handpan, didgeridoo, natuurgeluiden, duimpiano, klankschalen, zang… die op een muzikale manier worden gebracht.
  Je ligt op een matje en de klanken nemen je mee op een innerlijke reis.
  Het gebeurt ook dat er klankschalen op het lichaam worden geplaatst.
  Je kan deze sessie versterken door te verbinden met jouw intentie. Wat is hetgeen je wenst te veranderen, welke nieuwe energie wens je te integreren in je leven?

  Adem en Stem

  De aanpak van een adem en stem sessie hangt af van de gekozen aanpak.

  Werken we rond de adem, wat een goede basis geeft voor de stem, dan beginnen we met adembehandelingen. Dit zijn rustige behandelingen op de massagetafel die helpen om de verschillende ademruimte in balans te brengen. Dit door voelen, omvatten met de handen, alsook door het richten van je aandacht.

  Werken we met de stem dan gaan we dynamischer werken met beweging. We doen dit staand of op de kruk om bewust te worden van de ondersteuning, draagkracht en ruimte van jouw lichaam.