Privésessie

Tijd maken voor jezelf is een geschenk en soms ook echt noodzakelijk.
Er zijn verschillende redenen om een privé sessie te boeken.
Waar heb jij nu behoefte aan?

Soundhealing sessie

Heb je een moeilijke periode en nood aan persoonlijke ondersteuning?
Zit je teveel in je hoofd? Kan je moeilijk je ruimte innemen? Ben je overgevoelig? Wil je verandering in je leven?

In een persoonlijke  Soundhealing sessie(s), stemmen we af wat je op dat moment nodig hebt. Hierbij maken we gebruik van Soundhealing en/of adem en stem therapie.
Het verloop en aanpak van deze sessies kan heel veel richtingen uit, maar de rode draad is het volgende:
Dichter bij je voelen komen, ontladen van spanningen, toelaten van emoties, kracht, steun en begrip vinden voor situaties in je leven. Harmoniseren van je lichaam. Er helemaal mogen en kunnen zijn.

Doorvoelen en ervaren van jezelf overstijgt de wereld van het denken en activeert het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.

Soundjourney

Wil jij fijn tot rust komen en helemaal opladen?
Baden in een veld van harmonische klanken en duiken in een innerlijke reis. Even helemaal ‘me’ time, buiten tijd en ruimte.

Met behulp van een Soundjourney maken we een heerlijke harmoniserende klankreis. Je ligt op een matje, veilig met heel jouw aandacht op jezelf gericht. Een Soundjourney wordt begeleid met veel verschillende instrumenten die gericht zijn op het voelen van muziek. Hierbij komt de muziek nog dichterbij dan in een groepssessie. Je word helemaal omhuld door hartverwarmende klanken.

Klank en intentie hebben de mogelijkheid om te openen voor de totaliteit van onze ziel. Stuk voor stuk integreren we deze in het doorvoelen en beleven van jezelf. Tijdens deze reis gaan we ontladen en opladen via de diep voelbare en harmoniserende kracht van klank.

Soundhealing gives a mindful awakening of your pure vibration

Adem Stem coaching

Heb je moeite om je stem te gebruiken? Zit er spanning op je stem of adem? Voel jij beperking op je adem, adem tekort, een sterke behoefte om je adem te controleren? Wil jij groeien in het gebruik van jouw eigen stem?

Met behulp van een Adem en Stem coaching kan jij op een heel direct voelbare manier ruimte en stevigheid creëren in jouw lichaam. Je lichaam en ademruimte zijn jouw klankkast en zijn direct verbonden met hoe jij beweegt doorheen jouw leven. We gaan met fysieke behandelingen of oefeningen de stevigheid en elasticiteit van jouw lichaam activeren. Dit geeft ruimte voor de adem en volheid aan je stem.

Adem- en stem therapie brengt balans in het lichaam en versterkt je zelfvertrouwen en vitaliteit.

Praktisch

De eerste behandeling is altijd 1,5u. Indien je voor een adem en stem traject gaat, kunnen  deze behandelingen ook in 1u plaatsvinden.
Een behandeling van 1,5u komt op 90 euro. (100 euro vanaf 1 september 2023)
Een sessie van 1u bedraagt 65 euro en is enkel voor adem en stem coaching. (75 euro vanaf 1 september 2023)
Dit is inclusief voor en nabespreking.
Behandelingen zijn altijd gekleed. Maar voorzie losse kledij zodat jij je comfortabel voelt.

Maak hier een afspraak

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Verschil in aanpak

  Soundhealing sessie.

  Tijdens deze sessie maken we gebruik van heel voelbare instrumenten met een grote therapeutische waarde:

  • Klankschalen: Klankschalen zijn rijk aan mooie boventonen en harmoniën. Ze halen je zeer snel uit je hoofd tot in een meditatieve staat. Brengt je gemakkelijk in voeling met je lichaam en emoties. Je komt hierdoor in een zone die diep vredevol en harmoniserend aanvoelt.
  • Stemvorken: De trilling van een stemvork gaat tot diep in het lichaam en heeft een zeer gunstig effect op gewrichten en botten. De vibraties maken het lichaam soepeler en bevorderen de doorstroming in het lichaam zowel fysiek als energetisch.
  • Boventonen: Harmonics of boventonen vormen de natuurlijke toonladder. Zij resoneren met de geometrie van de natuur en de opbouw van de gehele creatie.
  • Aanraking: op een zachte manier wordt de aandacht naar het lichaam gebracht door een hand te leggen waar nodig. Of door het benutten van adembehandelingen. Indien niet gewenst, geef dit aan bij aanvang van de sessie.
  • Sjamanisme: oerinstrumenten, drum, icaro’s of spiritliederen kennen hun oorsprong in hun verbinding met de natuur. Het opent het doorvoelen en ondersteund heling.

  Soundjourney

  Tijdens een Soundjourney hoor je zeer diverse instrumenten zoals fluit, handpan, didgeridoo, natuurgeluiden, duimpiano, klankschalen, zang… die op een muzikale manier worden gebracht.
  Je ligt op een matje en de klanken nemen je mee op een innerlijke reis.
  Het gebeurt ook dat er klankschalen op het lichaam worden geplaatst.
  Je kan deze sessie versterken door te verbinden met jouw intentie. Wat is hetgeen je wenst te veranderen, welke nieuwe energie wens je te integreren in je leven?

  Je kan deze sessie ook voor 2 personen of meer boeken.
  In dit geval duurt de sessie 2u en komt het op 80 euro per persoon

  Adem en Stem

  De aanpak van een adem en stem sessie hangt af van jouw intentie.

  Werken we rond de adem, wat een goede basis geeft voor de stem, dan beginnen we met adembehandelingen. Dit zijn rustige behandelingen op de massagetafel die helpen om de verschillende ademruimte in balans te brengen. Dit door voelen, omvatten met de handen, alsook door het richten van je aandacht.

  Werken we met de stem dan gaan we dynamischer werken met beweging. We doen dit staand of op de kruk om bewust te worden van de ondersteuning, draagkracht en ruimte van jouw lichaam.