Laden Evenementen

Pure Sounds Lig-concert

Wees welkom op dit verwarmende Pure Sound lig-concert gebracht door Geert Kumpen.

Soundhealing is een methode om de jezelf meer in resonantie te brengen. Het leven zorgt dat we vaak bedrukt of versluierd zijn. Door terug naar binnen te keren of in rust te gaan gaat je zelfherstellend vermogen aangewakkerd worden. Soundhealing helpt om zeer snel in een diepe meditatieve staat te komen waarin deze zelfheling kan plaats vinden. Je begint mee te trillen met de harmonische klanken waardoor diep gelegen spanningen kunnen vrij komen. Hierdoor creëer je meer ruimte voor: de opening van het hart, het activeren van doorstroming in en rond het lichaam/chakra’s, de verbinding met de aarde, de kosmos en je eigen kern.

Met het gebruik van ‘oer’-instrumenten en harmoniserende klanken ga je mee op een reis doorheen jezelf, verschillende werelden en tijdperken. In een veld van rust en comfort krijgt je alle ruimte om jezelf open te stellen en in verbinding te zijn.
Je mag steeds comfortabel gaan liggen en volledig ontspannen.
De muziek is afgestemd op de energie van de groep.
Vele unieke klanken die jouw persoonlijke trillingen verhogen.
Zuiverende geuren helpen mee aan de totaalbeleving.
Je zit ‘in’ de klank als deze beweegt door de ruimte en tot bij jou komt.

Je duikt in een klankbad van +- 2u

Geert Kumpen is enorm gedreven door de verbinding van klank met de innerlijke alsook energetische wereld. Elk instrument, klank, oer-muziek draagt een unieke trilling en de aandacht voor de details in klank maakte hem meester in boventonen.
Zijn muziek ontstaat door gedachten stil te laten worden en zich af te stemmen op de wijsheid van het lichaamsbewustzijn. Zo creëert hij een veld waarin je kan ontladen, opladen en terug verbinden met oude gekende trillingen. Dit in samenwerking met de verschillende lichamen en etherische velden.

Datum: zaterdag 14 maart van 13u tot 15u
Inschrijven: [email protected] + betaling op voorhand
Bijdrage: 30 euro
Locatie: Neshama
Vijversstraat 29 bus 1
3500 Hasselt
België

14 maart
zaterdag @ 13:00 - 15:00

Details

Organizer

Venue

No Comments

Geef een reactie