Laden Evenementen

Bouw je eigen sjamaan drum

Het maken van een drum verbind je met de oerkrachten van de natuur. De kracht van de dieren, het bos, bomen en hout, de hartslag van de aarde,… een verbinding die ons terug brengt naar een essentiële kracht van de mens. De kracht om te verbinden en de herinnering dat we deel uitmaken van de natuur, deze aarde.

Onder begeleiding van de bezielde vakman Lorenzo kan je een drum komen maken die helemaal verbonden is met jouw energie.
Lorenzo is een man met een groot hart voor de wilde dieren en met een arendsoog voor detail. Na lange tijd zijn bouwkunst te verfijnen kan je bij hem nu zelf een drum maken in deze drumbouw workshop.
Hierbij heb je de optie om een fietsband te installeren zodat je de klank van de drum kan aanpassen. Hij heeft een hele reeks huiden, veren, botjes, kralen mee om de energie van krachtdieren toe te voegen aan jouw drum.

Meer info:

De drum kan een heel waardevolle leraar zijn in je leven…
Een instrument om je in verbinding te stellen met al wat is…
En een vriend die er altijd voor open staat om op te kloppen als je het nodig hebt…
!!! De workshop gaat door op 2 data !!!
27 mei van 19,30 tot 21 u
Op deze avond komen we voor de eerste keer samen om te verbinden met elkaar en de onderdelen van je toekomstige drum. Er zullen verschillende dier spirit huiden (paard, koe) aanwezig zijn, alsook verschillende maten van frames (in essenhout, 40, 45, 50, 55).
De huid en het frame die het meest met jou resoneren, neem je nadien mee naar huis. Zodoende kunnen jullie energieën reeds verder kennismaken met elkaar.
Ik zal met jullie een aantal mogelijkheden delen om het houten frame te bewerken.
Wat een uurtje of meer in beslag zal nemen, afhankelijk van wat je er allemaal mee wil doen…(beschilderen, inbranden, extra opschuren…)
Op de workshopdag breng je het frame en de huid weer mee.
2 juni van 10 tot 17 u
We nemen de tijd om de huiden voor te bereiden en gaan daarna aan de slag met vele meters touw (kleur zelf te kiezen) om de huid perfect over het frame te spannen. Er zijn vele soorten veren, botjes en kralen die je kan toevoegen aan je drum (worden apart afgerekend). Deze komen allemaal van wilde dieren van bij ons die op m’n pad zijn gekomen en met liefde en dankbaarheid zijn verzorgd.
Eventueel kan je kiezen om je drum van een fietsband te voorzien, zodat deze ten allen tijde opspanbaar is, en je dus ten allen tijde een mooie klank krijgt.
Je brengt op deze dag ook een stok mee (die je hebt gevonden op een prachtige boswandeling of wie weet lag die al een hele tijd in huis te wachten op een bestemming) waarmee je zelf je slagstok gaat maken. De andere materialen die je daarvoor nodig hebt zoals wol en stof en koord voorzie ik voor jullie.
Dit wordt een heel waardevolle dag waar dankbaarheid, intentie en verbinding centraal staan, die verder zullen echoën in je drum…
Bijdrage: 300 euro excl.btw
Dit is voor een drum met diameter 40 en 45 cm van paard of koe, met of zonder haar….
Grotere drums zoals 50 en 55 cm kunnen ook en zijn 50 euro meer…
Een fietsband verwerken is 50 euro meer incl. pompje…
Achteraf kan KristinaDharma Whakaaro met jou afstemmen om voor jou een energetisch portaal met macramé op de drum te verweven…
Wij voorzien thee, water, nootjes…
Breng je lunch mee…
We werken binnen of buiten…afhankelijk van het weer…
Stuur me een bericht om in te schrijven en voor meer info!
Door wie: Lorenzo Whakaaro Alen
Wanneer: 27/05 van 19,30 tot 21 uur
2/06 van 10 tot 17 uur ongeveer
Waar: Sound & Silence
Hulsbeekstraat 120
3450 Geetbets

02 juni
zondag @ 10:00 - 17:00

Details

  • Start:
    juni 2 @ 10:00
  • End:
    juni 2 @ 17:00

Organizer

Lorenzo

Venue

Sound & Silence Geetbets

Hulsbeekstraat 120
Geetbets, Vlaams brabant 3450 België

+ Google Maps

No Comments

Geef een reactie