Via individuele soundhealing kan je jouw lichaam ontladen, opladen en in harmonie brengen. De klanktrillingen tijdens de sessie zijn voelbaar tot in je lichaam, in iedere cel. Dit brengt een diepe rust en doordat je aandacht naar binnen keert, treedt het zelfherstellend vermogen van je lichaam in werking.

Trilling is de essentie van het leven, alles is terug te leiden tot vibratie

Je lichaam bestaat uit vele persoonlijke velden. Jouw fysieke, emotionele, mentale en energetisch velden hebben een bepaalde intensiteit en trilling. Jouw welzijn staat in verbinding met deze velden. Het maakt dus een groot verschil als deze de nodige aandacht krijgen en harmonieus op elkaar zijn afgestemd. Wanneer er een onevenwicht ontstaat, kunnen verschillende lichamelijke en mentale klachten optreden.
Klanken afgestemd op jouw intentie en gemoedstoestand creëren een passende resonantie. Jouw lichaam gaat mee vibreren met als doelstelling een gebalanceerde staat van zijn.  Hiermee versterk je jouw unieke, natuurlijke zelf

Verschillende behandelingen

Stemvorken geven trilling tot diep in het lichaam.

Stemvork behandeling

Als je stemvorken op je lichaam zet gaan deze diep doortrillen tot in elke cel, weefsel of bot. Door botresonantie worden deze trillingen doorheen je hele lichaam gestuurd. Hierbij botsen ze tegen al het geen waar geen doorstroming is. we gebruiken hiervoor de Ohm tuningforks. Deze brengen je lichaam in resonantie met de frequentie van de aarde.

Deze methode is ideaal om je spieren, pezen, gewrichten in een zeer diepe regeneratieve ontspanning te brengen. Je lichaam gaat zichzelf kunnen herstellen op een veilige, harmoniserende wijze.

Geef je over aan ultieme ontspanning

Klankschalen behandeling

De klankschaal brengt je bij de stilte in jezelf. Deze rijke klanken zetten je hele wezen in een harmoniserend trillingsveld met veel boventonen. Hierdoor kom je in een diepe meditatieve staat.

Het activeert jouw zelfherstellend vermogen

Een stemvorkbehandeling is ideaal om:

 • Fysiek fit en soepel door het leven te gaan
 • Vermindering van fysieke of chronische pijnen
 • Ontlasten van gewrichtsklachten
 • Ondersteuning bij revalidatie
 • Vrijmaken van energiebanen, meridianen

Stemvorken geven snel verbetering bij lichaamspijnen. Ze bieden een veilige manier om tot diep in het lichaam spieren, gewrichten en verkramping terug tot een gezonde spanning te brengen.

Klankschaalbehandeling is ideaal om:

 • Vrij te zijn van stress
 • Doorstroming te voelen in het lichaam
 • Rust in gedachten
 • Beter slapen
 • Herstel van brun out

Het is ook mogelijk om een klankschalen behandeling te combineren met lichaamsmassage. Dit zorgt ervoor dat de massage en de klanken nog een diepere inwerking hebben op het lichaam. De ultieme ontspanning dus!

Pure Sounds Healing

Een intense innerlijke reis

Pure sounds begeleiding je op een intense energetische reis in jezelf. Trillingen van de instrumenten, boventonen en stem creëren een helend liefdevol veld. Je lichaamswezen ontvangt hierbij de nodige frequenties en energie om herstel, ontlading en heling te activeren op een diep niveau. De klanken worden afgestemd op je huidige vibratie, jouw intentie en een gebalanceerde staat van zijn.

Resoneer met het veld van liefde

Een soundhealingbehandeling is ideaal om:

 • Energetisch in je centrum te komen
 • Verwerking van emotionele pijnpunten
 • Activeren van je lichaamsbewustzijn
 • Jezelf open stellen voor het leven
 • Helende spirituele zielsreis
floral-decor

Veelgestelde vragen.

Hoe verloopt een sessie?

Een individuele sessie soundhealing start steeds met een kort gesprek om de behandeling te bepalen. Je gaat (gekleed) op de massagetafel liggen. Afstemmend op de intentie en hetgeen nodig is, starten we de soundhealing.

Na afloop bespreken we de sessie en krijg je indien nodig enkele oefeningen mee.

Kan ik mij hier op voorbereiden?

Je persoonlijke proces speelt een grote rol bij soundhealing. Het is dan ook goed om even stil te staan bij je leven en na te denken over je intentie. Dit bespreken we kort in het begin van de sessie.

Hoelang duurt een individuele sessie?

Je kan kiezen tussen een sessie van  1 uur en 1,5 uur

Wat is de prijs van een soundhealing?

De bijdrage voor een sessie vind je op deze pagina

Hoe boek je een individuele sessie?

Neem contact op met Geert Kumpen voor jouw individuele sessie.

Kan het ook met meerdere personen?

Je kan ook met 2, 3 of 4 personen komen voor een soundhealing. Bekijk hier de mogelijkheden

Welke instrumenten worden voornamelijk gebruikt bij een soundhealing?

 • Stemvorken: De trilling van een stemvork gaat tot diep in het lichaam en heeft een zeer gunstig effect op gewrichten en botten. De vibraties maken het lichaam soepeler en bevorderen de doorstroming in het lichaam zowel fysiek als energetisch. De meeste stemvorken die ik gebruik zijn afgestemd op de cyclus van de aarde rond de zon. Deze trilling stimuleert de verbinding met onze natuurlijke vibratie. Dit heeft tal van gunstige effecten op ons lichaam.
 • Klankschalen: Klankschalen zijn rijk aan mooie boventonen en harmoniën. De vibratie kan tot diep in het lichaam doortrillen. Ze hebben de kracht om hun harmonie over te dragen naar het lichaam. Het zijn sleutels om de energiezones in het lichaam te openen.
 • Boventonen: Harmonics of boventonen bestaan uit de harmonieën die in alle elementen zitten. Het zingen van deze 2 klanken tegelijk brengt een zuivere verhouding voort. Deze kan jouw trilling terug naar zijn ultieme vorm begeleiden. Meer informatie over boventonen.
 • Sjamanisme: Medicijnlieren, oerinstrumenten, icaro’s of spiritliederen maken verbinding met helende energieën. Dit kunnen dieren, planten en volkeren uit verschillende regio’s en tijdperken zijn, engelen en meesters, etc. Deze zuivere energieën kunnen via liederen hun helende trilling overbrengen.