Via individuele soundhealing kan je jouw energetisch lichaam opladen en in harmonie brengen. De klanktrillingen tijdens de sessie zijn voelbaar tot in je lichaam, in iedere cel. Deze prachtige methode kan u ondersteunen in het ontwikkelen van de beste versie van uzelf.

Trilling is de essentie in het lichaam. Jouw leven bestaat uit vele persoonlijke velden. Jouw fysieke, emotionele, mentale en energetisch velden hebben een bepaalde intensiteit en trilling. Jouw welzijn staat in verbinding met deze velden. Het is dus van groot belang dat ze steeds stabiel samenwerken en harmonieus op elkaar zijn afgestemd. Wanneer er een onevenwicht ontstaat, kunnen verschillende lichamelijke en mentale klachten optreden. Deze blokkades gaan we helen door middel van klank, meer doorstroming en balans te creëren.

Stress als oorzaak van ziekte

We leven in een wereld waar veel stress aanwezig is. Er wordt een grote druk op ons gelegd, zowel door ons zelf als door anderen. Maar ook stress van straling, geluidsprikkels, afvalstoffen in voedsel, lucht en drukke muziek heeft zijn gevolgen. Wist je dat stress de grootste veroorzaker van ziekte is? Een belangrijke schakel in heling hierin is ontspanning.

Dankzij soundhealing kom je in een zeer diepe regeneratieve ontspanning terecht. Je lichaam gaat zichzelf kunnen herstellen en weren tegen stress. Je energie kan beter stromen alsook de doorstroming van je bloed en lymfen.

Verandering in je leven

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven? Heb je last van overdreven emoties, onvoorspelbare gevoelens en een gebrek aan energie? Je bent niet alleen!

Dit zijn vaak kantelpunten waarbij je jouw leven een heel nieuwe richting kan geven. Er komen meestal zaken naar boven duwen die onder de oppervlakte zitten en vragen om doorvoeld, verwerkt en aangepakt te worden. Als je dit wilt veranderen, moet je jezelf als mens veranderen. Vaak begint dit met aandacht besteden aan je binnenwereld en gaan voelen hoe het nu echt met je gaat. Hierbij kan Sound & Silence jou helpen.

Stemvorken en klankschalen

Diepe lichamelijke ontspanning bekomen we met stemvorken en klankschalen. Deze brengen trilling tot diep in het lichaam. De klanken zorgen voor de ontspanning van spieren, pezen, botvlies, meridianen, lymfestelsel,…

Klankschalen en stemvorken hebben geen neveneffecten en elke dag ontdekt men nieuwe toepassingen van klank op de gezondheid van de mens.

Soundhealing, een innerlijke reis

Met behulp van soundhealing kan je reizen naar je binnenwereld. Je kan oude emoties en trauma’s ontladen en jezelf opladen met nieuwe informatie / affirmatie.

Klank raakt de ziel

Door te luisteren naar wie je werkelijk bent geraak je meer op weg naar je zielsvervulling. Wij begeleiden deze doormiddel van een innerlijke reis met liederen, intenties, voelen, ontladen en harmoniseren met diverse instrumenten.

Wij zoeken diepgaand naar de oorzaken van bepaalde klachten. Hierbij kijken we naar verschillende velden zoals de balans tussen yin en yang, de doorstroming in je energiebanen en je ontwikkeling op je zielenpad. Via de intentie van heling wordt er contact gemaakt met de nodige energieën en trillingen.

floral-decor

Veelgestelde vragen.

Hoe verloopt een sessie?

Een individuele sessie soundhealing start steeds met een kort gesprek om de behandeling te bepalen. Je gaat (gekleed) op de massagetafel liggen. Afstemmend op de intentie en hetgeen nodig is, starten we de soundhealing.

Na afloop bespreken we de sessie en krijg je indien nodig enkele oefeningen mee.

Kan ik mij hier op voorbereiden?

Je persoonlijke proces speelt een grote rol bij soundhealing. Het is dan ook goed om even stil te staan bij je leven en na te denken over je intentie. Dit bespreken we kort in het begin van de sessie.

Hoelang duurt een individuele sessie?

Je kan kiezen tussen een sessie van  1 uur en 1,5 uur

Wat is de prijs van een soundhealing?

De bijdrage voor een soundhealing is 60 euro voor een sessie van een 1u
en 75 voor anderhalf uur.

Hoe boek je een individuele sessie?

Neem contact op met Geert Kumpen voor jouw individuele sessie.

Kan het ook met meerdere personene?

Je kan ook met 2, 3 of 4 personen komen voor een soundhealing. Bekijk hier de mogelijkheden

Welke instrumenten worden voornamelijk gebruikt bij een soundhealing?

  • Stemvorken: De trilling van een stemvork gaat tot diep in het lichaam en heeft een zeer gunstig effect op gewrichten en botten. De vibraties maken het lichaam soepeler en bevorderen de doorstroming in het lichaam zowel fysiek als energetisch. De meeste stemvorken die ik gebruik zijn afgestemd op de cyclus van de aarde rond de zon. Deze trilling stimuleert de verbinding met onze natuurlijke vibratie. Dit heeft tal van gunstige effecten op ons lichaam.
  • Klankschalen: Klankschalen zijn rijk aan mooie boventonen en harmoniën. De vibratie kan tot diep in het lichaam doortrillen. Ze hebben de kracht om hun harmonie over te dragen naar het lichaam. Het zijn sleutels om de energiezones in het lichaam te openen.
  • Boventonen: Harmonics of boventonen bestaan uit de harmonieën die in alle elementen zitten. Het zingen van deze 2 klanken tegelijk brengt een zuivere verhouding voort. Deze kan jouw trilling terug naar zijn ultieme vorm begeleiden. Meer informatie over boventonen.
  • Sjamanisme: Medicijnlieren, oerinstrumenten, icaro’s of spiritliederen maken verbinding met helende energieën. Dit kunnen dieren, planten en volkeren uit verschillende regio’s en tijdperken zijn, engelen en meesters, etc. Deze zuivere energieën kunnen via liederen hun helende trilling overbrengen.