Laden Evenementen

Piano soundhealing concert

Piano Soundhealing concert – Rust, ontroering, tijd voor jezelf

Een Piano Soundhealing concert is een uitnodiging om bij jezelf te komen. Al liggend, met de ogen gesloten gaat je aandacht naar binnen. Hierdoor kan je dieper voelen. Als eerste al hetgeen dat onder de oppervlakte ligt en nog aandacht vraagt. Gaandeweg vinden de trillingen hun weg om meer vrede en innerlijke harmonie te creëren.

Pianoklanken zullen afgewisseld worden met Soundhealing instrumenten en zang om de vredevolle energie op een veelzijdige en diepgaande manier op te bouwen.

Deze beleving is voor mensen die een innerlijke beleving wensen aan te gaan en deze tijd als geschenk voor zichzelf zien.

Het diepe effect van kwalitatieve klank brengt je in herinnering

De mooie en vertrouwde tonen van de piano raken heel gemakkelijk een innerlijke snaar, Dit mocht ik zelf als kind al ervaren. Zonder dat ik het goed door had zocht ik de piano op als manier om mijn emoties te luchten. Ik deed mijn ogen dicht en liet komen wat kwam, zonder oordeel. Ik voelde dan hoe de klanken van de piano mijn gevoel positief beïnvloedde. De piano werd hierdoor een bijzondere vriend.

In 2010 begon ik met pianoconcerten, maar na enige tijd schakelde ik over naar concerten zonder piano. Sinds begin dit jaar is er terug een piano in huis. Na ongeveer 9 jaar sinds mijn laatste piano concert is het terug tijd om deze prachtige klanken de ruimte te laten vullen.

Wil je graag deel uitmaken van dit unieke pianoconcert?
Je kan je inschrijven door te mailen naar [email protected]
Wat wordt er voorzien? Een klankreis van bijna 2u, een comfortabel matje, een meditatie kussen en thee.
Je kan zelf nog wat meenemen om het aangenaam te maken zoals een kussen, dekentje…
We starten tegen 19u30, aankomen kan vanaf 19u15.

Bijdrage voor de avond is 35 euro. Ter plaatse te betalen.
Plaatsen zijn beperkt. Let op, bij inschrijving via mail rekenen we op jouw aanwezigheid, respecteer deze plaats en laat 24u op voorhand weten moest er een probleem zijn.

16 december
vrijdag @ 19:30 - 22:00

Details

  • Start:
    december 16 @ 19:30
  • End:
    december 16 @ 22:00
  • Cost:
    €35

Organizer

Geert Kumpen

Venue

Sound & Silence Geetbets

Hulsbeekstraat 120
Geetbets, Vlaams brabant 3450 België

+ Google Maps

No Comments

Geef een reactie