Laden Evenementen

Klankschalen workshop

— Zen met één slag —

Klankschalen brengen je helemaal in het nu

 

Klankschalen helpen om uit je hoofd te gaan en meer te voelen. Dit activeert je lichaam om meer balans en stabiliteit te creëren.

 

 

Klankschalen geven verschillende harmonische trillingen die je helemaal in het nu brengen. Ervaar zelf hoe je ze kan bespelen, hoe je ze voor jezelf en voor anderen kunt gebruiken. Hoe je ermee kan aarden, alsook naar binnen duiken.

 

De harmonie die in klankschalen aanwezig is, wordt overgedragen als we hiernaar aandachtig zijn. Zo trilt los wat verstoord is, komt in beweging wat vast zit en versterken we de uitlijning of balans van het lichaam, emoties en gedachten.

 

Tijdens de workshop doen we een meditatie met de klankschalen en leer je verschillende technieken, verschil in kloppers, het effect van een hoge of diepe klankschaal, van aanslaan of de klankschaal laten zingen,…
kortom het huis, tuin, keuken gebruik van de klankschaal. 😉
Deelname is bevestigd na inschrijving via mail ([email protected]) met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email. Deze workshop gaat door in Geetbets, Hulsbeekstraat 120
Bijdrage 35 euro, betaling ter plaatste.

 

Je kan ook in Geetbets klankschalen aankopen, op de dag van de workshop ontvang je hierbij 10% korting (enkel op de klankschalen)

27 november
zondag @ 13:00 - 16:00

Details

  • Start:
    november 27 @ 13:00
  • End:
    november 27 @ 16:00

Organizer

Geert Kumpen

Venue

Sound & Silence Geetbets

Hulsbeekstraat 120
Geetbets, Vlaams brabant 3450 België

+ Google Maps

No Comments

Geef een reactie