Laden Evenementen

Dive Deep Dance

Dive Deep Dance

door Geert Kumpen en Kristien Gounakis

01 okt 14:00 – 17:00
Monk-e, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Koop je Tickets Hier

Over het evenement

Duik mee in de verbinding van klank en beweging. Daar waar bewegen een verlengstuk wordt van je voelen. Daar waar klank en beweging heling mogen brengen. Hoe groter je aandacht naar binnen gaat hoe meer jouw gevoel in beweging komt. Een expressie die lichaam, geest en ziel raakt. Dit helemaal afgestemd op elke duik die we maken. Met aandacht geraken we laag voor laag dieper. Dieper in een sacred space waar jouw beweging, verbonden met pure muziek, een ceremonie vormen.

 

Kristien  begeleidt je op meditatieve wijze in een innerlijke en helende reis,  volledig afgestemd op de akoestische muziek van Geert. De beweging  gebeurt in stilte en blootvoets. Zonder fysiek contact maar in  verbinding met jezelf.

Wie zijn wij?
Geert Kumpen

 

Diep  verbinden met klank, lichaam en natuur is het fundament van Geert. Dit  uitte zich in een muzikale ontdekking van vele oer instrumenten alsook  zangtechnieken van over de hele wereld.  Zo draagt hij een brede  ervaring in soundhealing, intuïtief musiceren, adem- en stemwerk,  sjamanisme, vuurloop, zweethut, ceremonies, individuele en  groepsbehandelingen, jaartrainingen, workshops, energetic concerts, …

 

De passie waarmee Geert in zijn muziek en workshops duikt, neemt je  helemaal mee de diepte in. Hij brengt je in het “nu”. Terug in  verbinding met je binnenwereld.

 

Kristien Gounakis

 

Een  diepe verbinding tussen lichaam, hart en ziel, is hetgeen Kristien  drijft in haar leven. Dit heeft haar doen verdiepen in yoga, energetic  dance, vuurloop, zweethut, ceremonies, ademtechnieken, alternatieve  geneeswijze zoals cupping, holistische lichaamsbehandelingen, groeps en  individuele workshops.

 

Een mix die zij met passie brengt om tot  een gebalanceerde levenswijze te komen. Door haar sterk aanvoelen neemt  ze je op een heel betrokken manier mee naar verbinding, transformatie en  zelfliefde.

Kledij & meenemen:

 

Kledij waarin je comfortabel kan bewegen/dansen. De sessie gaat blootvoets door.

Breng een gevulde drinkbus mee (non-alcoholic).

 

Uurrooster:

 

14u00 – aankomst

14u15 – start ceremonie

16u30 – afsluitende cirkel

17u00 – einde

 

Prijs:

 

35 euro

Koop je tickets HIER

10 december
zondag @ 14:00 - 17:00

Details

Organizer

Geert Kumpen

Kristien Gounakis

Venue

Monk-e

Oude Kuringerbaan 93
Hasselt, 3500 België

+ Google Maps

No Comments

Geef een reactie