Laden Evenementen

Boventoonzang weekendworkshop

Boventonen vormen de bouwstenen van klank, maar zijn ook veel meer dan dat.

De verhoudingen tussen boventonen en de grondtoon gedragen zich als de verhoudingen in de geometrische opbouw van bomen, bloemen, schelpen,…
Ze helpen om te verbinden met de harmonische vibratie die creatie in zich draagt. Door heel ons lijf in trilling te brengen met deze boventonen beïnvloeden we ons lichaam op zeer diverse manieren. Je brengt harmonie in heel jouw systeem op een opladende en vreugdevolle manier.

In deze weekend workshop werken we heel ervaringsgericht naar het zingen van verschillende boventoon technieken (voornamelijk klinker en bird techniek. We besteden ook veel tijd aan het bieden van een goede ondersteuning van de stem. Na dit weekend heb je een hele rugzak vol deugdzame hulpmiddelen om boventonen te zingen en deze vol te ondersteunen met je lichaamskracht. Als je de kriebel te pakken krijgt, neem je dit de rest van je leven mee.

De workshop is voor alle niveau’s. Ze gaat door op 18 en 19 maart, telkens van 10 tot 17u. Dit in de zaal van Sound & Silence, Hulsbeekstraat 120, Geetbets. ‘s Middags wordt er een soep voorzien. Je kan zelf nog iets extra’s meenemen indien gewenst. Bijdrage voor de workshop is 235 euro. Inschrijving kan via mail en met betaling van een voorschot van 100 euro. (instructies komen via mail)

18 maart
zaterdag @ 10:00 - 17:00

Details

  • Start:
    maart 18 @ 10:00
  • End:
    maart 19 @ 17:00
  • Cost:
    €235

Organizer

Geert Kumpen

Venue

Sound & Silence Geetbets

Hulsbeekstraat 120
Geetbets, Vlaams brabant 3450 België

+ Google Maps

No Comments

Geef een reactie