Laden Evenementen

Workshop Stemvorken

We verkennen de werking van stemvorken op het lichaam. Stemvorken creëren een sterke trilling die tot diep in het lichaam doordringt, zo kan er terug meer doorstroming komen in je spieren, pezen, botweefsel, organen, …

We maken hierbij gebruik van frequenties die goed zijn voor het verhogen van je bewustzijn alsook voor jouw verbinding met het harmonisch veld van de aarde.

Deze zeer doeltreffende, innovatieve methode wordt wereldwijd en met groot succes toegepast om herstel van het lichaam te bevorderen alsook pijn te verminderen. Zo ontstaat er meer balans, doorstroming en vitaliteit.

In deze workshop leer de de werking en verschillen tussen stemvorken kennen, hoe ze te gebruiken alsook wat het effect kan zijn op jouw welzijn.

Gezien de corona maatregelen zijn we verplicht een mondmasker te dragen, Er zijn ook beperkte plaatsen zodat we zeker voldoende afstand kunnen garanderen.

Deelname is bevestigd na inschrijving via mail en na betaling van 15 euro op rekeningnummer BE68 3770 2497 7234 met vermelding van de workshop, je naam en gsm nummer of email

01 december
dinsdag @ 19:30 - 21:00

Details

Organizer

Geert Kumpen

Venue

natural beauty and balance

Felix moonsstraat 31
Diest, 3290 België

+ Google Maps
  • Phone:
    0032472991141

No Comments

Geef een reactie