Ancient Wisdom

Ancient wisdom is een jaartraject dat je terug leert verbinden met je innerlijke wijsheid.

Wat als energetisch werk geen ver van mijn bed show is, maar gewoon iets dat in ieder van ons schuilt. We zijn gewoon de verbinding kwijt.

Terug leren voelen, is de essentie van dit traject. Niet enkel met je handen, maar met heel je lichaam.

Hoe?

Door simpele methodes die je dieper in verbinding brengen met jezelf.

Hiervoor gebruiken we 5 belangrijke pijlers.

  • Hands ON

Een manier om je handen te “activeren” we ontdekken het energetisch voelen. Hierbij werken we zowel individueel als in duo’s.

  • Sound and Voice Vibration

De trilling van muziek en je stem, het verklanken van een gevoel. Net zoals het voluit meezingen in de auto van je favoriete nummer, maar dan…anders 😉

  • Free in Movement

Gedaan met braaf op een stoel te zitten maar luisteren naar wat je lichaam echt nodig heeft. Voel je vrij in je lichaam, om te bewegen in de noden dat het nodig heeft. Geen dansles, maar het voelen vergroten in je heel je lichaam.

  • Inner Ceremonie

Het leven is één ceremonie. Het verbinden met de elementen, de seizoenen, onze zielsverwanten, etc. brengt ons weeral verder dan enkel het huidige systeem of de wereld zoals we ze door onze ogen kunnen zien. Het reinigen van een energetisch veld, jezelf, een ruimte, is ook een voelbare verandering binnenin jezelf. Ook hier zijn meerdere methodes voor die aanbod komen.

  • Walk your Talk

Je woorden dragen kracht. Het erkennen dat je woorden invloed hebben op heel je systeem, leert je woorden in wijsheid te gebruiken. Je kan veel lezen, opzoeken of uitleggen, maar als je je eigen waarheid niet bewandeld, wat doe je dan eigenlijk?

Waarom?

Mijn visie hierover is dat wanneer je dit toepast in je leven, je een deur opent die al langer op je wacht. Het zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen, je omgeving, signalen die je binnen krijgt, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Bijvoorbeeld, sneller een grens aanvoelen. Hier start het helingsproces want die grens geeft ruimte voor zelfliefde en een innerlijke groei én leert je in je kracht staan. De wereld mooier maken begint bij de reis naar jezelf. Dit is niet iets dat je buiten jezelf moet zoeken, maar een wijsheid die al lang in ieder van ons schuilt.

 

Voor wie?

Iedereen die het energetisch voelen wil vergroten binnenin zichzelf maar ook voor iedereen die reeds met mensen werkt. Als behandelaar jezelf kennen is ook sneller je gast “lezen”. Dit bied een enorm gevoel van veiligheid waarbij je dieper kan gaan dan enkel de fysieke lagen van het lichaam.

Door wie?

Kristien Gounakis bewandeld een pad van diepe verbinding tussen lichaam, hart en ziel. Dit heeft haar doen verdiepen in yoga, energetic dance, vuurloop, zweethut, ceremonies, ademtechnieken, alternatieve geneeswijze zoals cupping, holistische lichaamsbehandelingen, groeps en individuele workshops.

Een mix die zij met passie brengt om tot een gebalanceerde levenswijze te komen. Vanuit haar intuïtie en sterk aanvoelen neemt ze je op een heel betrokken manier mee naar verbinding, transformatie en zelfliefde.

Wanneer?

2024 – 2025: 15 maandagen van 9u30 tot 15u (30 min pauze)

1 / 21 oktober, 4 / 18 november, 2 december, 13 / 27 januari, 10 / 24 februari, 10 maart,

28 april, 5 / 12 / 19 mei, 2 juni.

 

Uitwisseling?

€ 2.222

Hiervoor krijg je elke keer een lekkere verse kom biologisch soep, is er altijd een kleine snack aanwezig, net zoals water en thee. Een notablok wordt voorzien. Doe vooral makkelijke kleren aan. Een meditatie kussen is altijd welkom.

 

Waar?

De Schuurzolder van ROOT-S

Oude-Kerkstraat 31
3650 Dilsen-Stokkem

Parkeergelegenheid

Naast de drie parkeerplaatsen voor het ROOT-S gebouw die beschikbaar zijn, zijn er verschillende parkeermogelijkheden op wandelafstand:

• hoek Oude-Kerkstraat met de Stokkemerbaan aan de rechterkant (+- 60m)
• aan het begin van de Oude-Kerkstraat naast o.a. KBC kantoor (+- 300m)
• Parking 9 ‘Oude Maas’ aan wandelgebied Dilsen-Stokkem (+- 400m)

We vragen je vriendelijk om deze parkeerrichtlijnen te respecteren en niet bij de buren te parkeren.

 

Voel je dat je hier moet zijn of heb je nog vragen, vul dan het contact formulier in op deze pagina. of mail naar [email protected]