Bij de meeste oude culturen en inheemse bevolkingsgroepen deden ceremoniën om hun te verbinden met de aarde en de elementen. Dit deden ze om hun intenties te versterken en konden zo in contact komen met het grotere geheel en moeder aarde. Dit ontstond vanuit de kennis dat er meer is dan enkel het zichtbare/meetbare. Iedereen heeft toegang tot een ruime energetische wereld waarmee men in contact kan komen. Dit door afstemming, rituelen, creativiteit via oa muziek en liederen. Alles in de creatie is doordrongen met bewustzijn, zo kan je de aarde ook zien als een wezen. Natives uit Noord en Zuid Amerika noemen haar Pacha mama of mother Earth.

Langs verschillende wegen komen afstammelingen van deze oude culturen ons nu duidelijk maken dat we in een verandering zitten. Een cyclus van duisternis, onwetendheid over de energetische wereld en afscheiding komt nu tot zijn einde. We zijn in een nieuw tijdperk gekomen waarin het eenheidsbewustzijn en de energie van liefde meer en meer ontwaakt.

Door dit kosmische proces verandert de trilling van onze aarde. Een gunstige tijd is aangebroken om in zelfonderzoek te gaan. Zo kan je ontdekken hoe jij kan verhogen in trilling en groeien in bewustzijn.

Gelukkig vergroot de aandacht voor een schonere planeet en om te leven in harmonie met onze omgeving.

Je kan echter ook je eigen trilling en lichaam in harmonie brengen.
Dit kan door af te stemmen op wat je eet, drinkt, welke trillingen/energieën je binnen laat via gsm/tv/muziek, welke gedachte je hebt, wat je voelt in je lichaam, …

De oude kennis van ceremoniën en rituelen komen terug. Deze vinden plaats op bepaalde tijdstippen in overeenstemming met de cycli van de aarde, maan, de sterren.

Heb je interesse in een ritueel neem gerust contact op. Hier vind je alvast onze activiteiten.

Evenement:

Vuurceremonie - zomerzonnewende | 21 juni 2019

jun 21, 2019 @ 20:00

Vuurceremonie Rond de overgang van de 4 seizoenen organiseren we een vuurceremonie gecombineerd met liederen en drumcirkel. Met een stukje hout, je aanwezigheid en intenties, ...

Meer Lezen